‌‌
Kullanıcı kılavuzları ve el kitapları

Nokia 3.1 Plus

Orijinal ayarları geri yükleme ve gizli içeriği telefonunuzdan kaldırma

Kazalar olabilir. Telefonunuz düzgün çalışmıyorsa ayarlarını geri yükleyebilirsiniz. Veya yeni bir telefon aldıysanız ya da başka bir nedenle, telefonunuzu atmak veya geri dönüşüme vermek istiyorsanız, burada açıklanan adımları uygulayarak kişisel bilgilerinizi ve içeriklerinizi silebilirsiniz. Tüm özel içeriklerin silinmesine ilişkin sorumluluğun size ait olduğunu unutmayın.

Telefonunuzu sıfırlama

  1. Ayarlar > Sistem > Sıfırlama seçenekleri > Tüm verileri sil (fabrika varsayılanına sıfırla) öğesine dokunun.
  2. Telefonunuzda gösterilen yönergeleri izleyin.

Did you find this helpful?

Destekle iletişime geçin

Eğitici videolar